Krijtwas Wit

Krijtwas Wit is een witte meubelwas waarmee u meubelen een white wash uitstraling kunt  geven. Krijtwas Wit wordt gebruikt om hout te bleken en geeft bijvoorbeeld eikenhout of grenen een prachtige lichte uitstraling die ook wel beter bekend staat als whitewash. Krijtwas kan ook gebruikt worden over een verflaag, bijvoorbeeld over krijtverf of een matte verf op waterbasis. Ook kan er een mooi zongebleekt of Scandinavisch effect verkregen worden door de krijtwas aan te brengen over donkere kleuren, zoals de Krijtwas Zwart. Krijtwas is ook te gebruiken in combinatie met Antiekwas of Boenwas voor extra effect.Kalkwas Wit

Bleken met Krijtwas
Met de Krijtwas Wit kunt u uw meubelen bleken. Krijtwas, wat ook wel bekend is onder de naam liming wax, is gemaakt van o.a. bijenwas en carnaubawas gemengd met witte kalk pigmenten. In tegenstelling tot Boenwas of Antiekwas is Krijtwas wat stugger, echter aanbrengen gaat nog steeds gemakkelijk en kan, indien gewenst, dekkend aangebracht worden.

Andere kleuren Krijtwas
Krijtwas is verkrijgbaar in die verschillende kleuren, namelijk: Krijtwas Zwart, Krijtwas Grijs en Krijtwas Wit

Gebruiksaanwijzing:
De Krijtwas Wit met een kwast gelijkmatig aanbrengen en ongeveer 20 minuten goed laten drogen. Daarna de Krijtwas Wit goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de Krijtwas is, des te makkelijker is het uitgepoetst kan worden. Voor het uitpoetsen kunt u eventueel gebruik maken van een handborstel met leer die hier speciaal voor ontworpen is.

 

  • Mhellendoorn

    werwerewr

  • http://www.meubelproducten.nl Meubelproducten.nl

    sadfasdf